خانه || آرشیو || جستجو || تماس با ما
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۰۴:۰۵

در جلسه هاشمي با انجمن اسلامي دانشگاه تهران چه گذشت؟

نامه الکترونیک چاپ

خبرنامه دانشجويان ايران: در حالي كه 48 ساعت از جلسه اعضاي انجمن اسلامي دانشگاه تهران با هاشمي رفسنجاني در محل كار وي مي گذرد، اطلاعات جديدي از صحبت هاي رد و بدل شده در اين جلسه به دست آمد.

خبرنگار «خبرنامه دانشجويان ايران» كسب اطلاع كرده است كه محور اصلي اين جلسه تنظيم خط اصلي حركت جريان حامي ميرحسين موسوي در آستانه 16 آذر بوده است.

بر اين اساس هاشمي رفسنجاني كه در نماز جمعه 26 تيرماه خواستار آزادي متهمين حوادث پس از انتخابات شده بود در اين جلسه هم به اعضاي انجمن تهران براي جلوگيري از برخورد احتمالي با اين افراد به خاطر وقايع احتمالي! 16 آذر در دانشگاه ها به خصوص دانشگاه تهران تلويحا تضمين هايي داده است.

درحالي كه دفتر هاشمي رفسنجاني از اين ديدار يك متن كوتاه و سانسور شده ي 5 پاراگرافي منتشر كرده است، خبرها حاكي از تاكيد هاشمي بر اهميت بالاي روز 16 آذر براي جريان فوق است.

در همين حال مضمون صحبت هاي اعضاي انجمن اسلامي تهران كه به نگراني هاي اعضاي اين تشكل در خصوص برخورد با شعاردهندگان روز 16 آذر از طريق مراجع قانوني مربوط بوده است موجب شده است هاشمي رفسنجاني حرف هاي مهمي ايراد كند.

نگراني ديگر اعضاي انجمن تهران از دلسردي جنبش موسوم به سبز به خاطر عقب نشيني رهبر معنوي اين جريان بوده است كه با واكنش هاشمي مبني بر تاكيد بر لزوم حفظ اعتراض ها در سطح دانشگاه ها همراه شد.

خبر مرتبط:

دميدن هاشمي رفسنجاني در آتشفشان آشوب هاي دانشگاهي در آستانه 16 آذر +عكس

3 امتیاز

15 نظر

1. نظام مشكل داره درست ولي چرا اسلام رو تو روز عاشورا زير پاتون له مي كنين.هر دو طرف افراط و تفريط دارن ادم ميمونه چه كار كنه
  2. من نه اين طرفي ام نه اون طرفي اخه اين دو دسته پر افرط و تفريط هستن.دولت ما به مردم بد كرد ولي فك ميكنين اگه يكي ديگه بياد واقعا بهتر از اينا خواهد بود من كه فكر نميكنم.اسلام مسئله بي ارزشي نيست كه انقد راحت زير پا گذاشته بشه ايران و مردمش با اسلام زنده هستن
  3. حق وباطل ...اگه یخورده گوشه چشممونو باز کنیم میبینیم حق کدوم راهه و کیا توشن.خدایا حقی که من میبینم روشنه روشنه.لعنت بر دنیا پرستی انسان.واسه مقامو پوله دنیا چه ها که نمیکنن. رهبرا تا آخرین قطره خونم لبیک!!!!!!
  4. شما دانشجو نماييد . مرد شور شما رو ببره با اين درس خوندتون......... زهرا از رشت
  5. واقعا موسوی و سبز پوشان مسخره وبازیچه و ... واقعا قدرت ارزش این همه توهین رو داره خاک بر سرتون انشاالله در جلوی چشم ملت نابود خواهید شد .
  6. به نظر من همه ما خواب بودیم تازه بیدار شودیم دنبال جنگ و جدالم نیستیم فقط میخوایم بگیم که حالا که خیلی چیزارو فهمیدیم ومیخوایم حداقل حالا دولتمون باحامون صادق باشه
  7. ببین بعضی از مردم چقدر احمق و بدبخت شده اند که فائذه هاشمی زپرتی باید به اونا خط بده و براشون سخنرانی کنه
  8. به نظر من عامل اصلی عدم موفقیت موسوی در انتخابات حمایت رفسنجانی خبیس از اون بود ، چون دیگه مردم رفسنجانی رو خوب می شناسن
  9. جنبش سبز در پاییز ایران زرد شد.
  10. مرگ بر موسوی و کروبی و خاتمی
  11. بابا واقعا دم شما گرم عجب افشاگریهایی می کنید.چشم نخورید!!!
  12. موسوی موسوی این آخرین پیام است ... ... ... ... ... امت سید علی اماده جهاد است
  13. اگه اینا ادعای اسلام دارند من اصلا مسلمون نیستم.
  14. اميدم نا اميد شد از هدايت شما به راه راست تا كي دروغ، تا كي نفاق؟! چرا آخه به يه عده دانشجوي مسلمون خط امامي اينطوري انگ ميزنيد؟! از خدا بترسيد كه والله خيرالماكرين! بترسيد از روزي كه حق به حقدار برسه! بترسيد از اون دنيا و پل صراطش، بترسيد از تهمت و انگي كه ميزنيد، بترسيد كه جوابگوي شما در اين دنيا مردم و در آن دنيا هم مردمند! كاش طرف حسابتون فقط خدا بود! خدا ميبخشيد! اما خلقش نميبخشه!! توبه كنيد
  15. روی ساواکو سفید کردین ایجاد وحشت ودلهره تاکی میخواد ادامه دار بشه.اسلامتون اینه. خاک بر سر واژه عدالت که در دستان شماست.

افزودن نظر

برای نمایش تصویر جدید کلیک کنید.

دریافت فایل

طنز

tajzade.jpg

الو؟!

mirkaroob.jpg

پیام نوروزی «شیخ تغییرالدوله» و «حسین روانپریش»

lati.jpg

مهندس و خانم مهندس

terava.gif

دانشجوي رند